Mercedes A-Class Forum banner

Discussions Showcase Albums Media Media Comments Tags Marketplace

1-6 of 6 Results
  1. W176 Technical
    I have a 66 plate A180 SE Rain sensor isn’t working for some reason - when I put it in the “…” position, the wipers will wipe every 7/8 seconds, regardless of whether it’s raining or sunny? I can see the sensors on the windshield and there’s not any bubbles or anything- how can I fix this?
  2. W176 Technical
    i have a mercedes a class 2015. i’m having a red battery light come up on the display screen saying ‘see owners manual’ which cant be removed unless ignition switched off and on. however i have recently had the battery replaced. start stop does not work and occasionally display and lights...
  3. W176 Technical
    I’ve had a fault code come up on my 2014 A200 CDI po29900. The garage have changed the boost pressure sensor and the turbo actuator, ran 3 pressure tests, it’s been on the diag system multiple times and the code keeps coming back engine management light comes on and goes into limp mode. When the...
  4. W176 Technical
    2013 A180 AUTO Hi all, the start stop is causing me to power down, won’t start up, throws up the attached warning, I’ve then to restart with ignition and remember to put into D…this is not great if on a motorway roundabout … A little frightening TBH, I’m not sure if it’s the AUX battery, or...
  5. W176 Technical
    Hi all. A45 Pre fl. As subject says I have noticed this code ( P1CE700) when I checked the car with a diagnostic tool. I recently had stage 2 done on my car and the dyno results came up short, read about 416BHP, the shop said should be around 435BHP, he mentioned that he noticed my turbo...
  6. W177 General
    Turned my car on today and the driver side screen is black not on at all, when driving home I realised that most of my interior lights including small light under rear view mirror where not working Any advise would be appreciated..
1-6 of 6 Results
Top