Mercedes A-Class Forum banner
1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
112 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Probably been asked already...

Dealer could not set up my phone to connect to the internet on my car.
I have a Samsung Galaxy note and tried everything!


HELP!!!


cheers
Jodie
 

·
Registered
Joined
·
150 Posts
Joesbuell does you COMAND connect to the internet? If not then I'm guessing you would like to use your phone as an access point to use COMAND Online. I think you will need to have some software for that to actually work installed on your phone. I'm pretty sure I read on either this forum or german car forum about how to do that. German car forum is getting very big and long especially on A class so might be easiest to search here first.

But if you check this link out it might be of use, I have a feeling this is what they were using.


http://bluedunapp.blogspot.com.au/


Let me know if that works and is useful.


Regards Jason
 

·
Registered
Joined
·
112 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Haha sorry Jason been calling you Joy.

I downloaded that app already still won't work very frustrating!

Will keep trying.
 

·
Registered
Joined
·
150 Posts
Oh sorry can't help as of yet as i don't have my baby here with me to try things out with.

Keep the list informed if you do happen to stumble upon the answer :) thanks
 

·
Registered
Joined
·
112 Posts
Discussion Starter · #5 ·
i got it working Jason had to deauthorise my phone. then turn on bluedun and pair the phone up again. yay it worked! but man is it slow! like dial up!!!!
 
1 - 5 of 5 Posts
Top