Mercedes A-Class Forum banner
101 - 120 of 314 Posts
Cześć, czy komuś udało się dostarczyć moduł do Wielkiej Brytanii? Wysłałem im wiadomość 4 dni temu, brak odpowiedzi?
Oni również mi nie odpowiedzieli. Przyglądam się podobnemu i wysyłają do Wielkiej Brytanii:

Właśnie znalazłem ten niesamowity przedmiot na AliExpress. Sprawdź to! £237.19 25% zniżki | iManAuto Bezprzewodowy interfejs Apple CarPlay Android Auto Pełny ekran dla Mercedes Benz A B GLA GLB MBUX NTG6.0 z dotykiem

Oni również mi nie odpowiedzieli. Przyglądam się podobnemu i wysyłają do Wielkiej Brytanii:

Właśnie znalazłem ten niesamowity przedmiot na AliExpress. Sprawdź to! £237.19 25% zniżki | iManAuto Bezprzewodowy interfejs Apple CarPlay Android Auto Pełny ekran dla Mercedes Benz A B GLA GLB MBUX NTG6.0 z dotykiem
Jestem ciekaw, jak ten będzie. Sprawdź dokładnie, czy zapewniają również USB-C do AUX. Bo jeśli nie, to cały dźwięk z interfejsu przechodzi przez Bluetooth. Co początkowo może brzmieć dobrze, ale podczas rozmów spowoduje ogromne opóźnienia, co jest niepożądane.

Jestem ciekaw, jak to będzie. Sprawdź, czy zapewniają również USB-C do AUX. Bo jeśli nie, to cały dźwięk z interfejsu przechodzi przez Bluetooth. Co początkowo może brzmieć dobrze, ale podczas rozmów spowoduje ogromne opóźnienia, które są niepożądane.
Ok, dzięki, czy masz jakieś inne rzeczy, na które powinienem uważać, zanim to kupię?

Ok dzięki, czy masz jakieś inne rzeczy, na które powinienem uważać, zanim to kupię?
Niestety nie mam. Przyjrzałem się wielu różnym, ale te, które działają na Androidzie, zdecydowanie nie są zalecane. Zobacz oryginalny post.

O ile jest to interfejs oparty na Linuksie, powinno być w większości dobrze.

Niestety nie. Przyglądałem się wielu różnym, ale te, które działają na Androidzie, zdecydowanie nie są zalecane. Zobacz oryginalny post. O ile jest to interfejs oparty na Linuksie, powinno być w większości dobrze.
Cześć, sprzedawca powiedział, że to system oparty na Linuksie, ale bez USB C do aux, przechodzi przez kanał audio Bluetooth, dzięki

Cześć, sprzedawca powiedział, że to system oparty na Linuksie, ale bez usb c do aux, przechodzi przez kanał audio Bluetooth, dzięki
Ach! To wciąż może być dobre, ale spodziewam się utraty jakości dźwięku, jeśli używasz bezprzewodowego CarPlay w połączeniu z interfejsem przesyłającym Bluetooth do MBUX. I znaczne opóźnienie.

Ale to tylko spekulacje. Daj mi znać, jeśli ostatecznie to kupisz. Jestem bardzo ciekawy, jak ten interfejs wypadnie w porównaniu z tym, który mam zainstalowany.

Jeśli jest zły, czy mogę kupić adapter i używać go w ten sposób?
Rozejrzałem się i mogę znaleźć adapter sprzedawany tylko za 40-50 €+, i to nawet nie jest typ USB-C. Nie jestem pewien, skąd go pozyskują, ponieważ nie mogę go znaleźć nigdzie na AliExpress.

Rozejrzałem się i mogę znaleźć adapter sprzedawany tylko za 40-50 €+ i to nawet nie jest typ USB-C. Nie jestem pewien, skąd go pozyskują, ponieważ nie mogę go również znaleźć nigdzie na AliExpress.
Na Amazon jest mnóstwo za
Rozejrzałem się i mogę znaleźć adapter sprzedawany tylko za 40-50 €+ i to nawet nie jest typ USB-C. Nie jestem pewien, skąd go pozyskują, ponieważ nie mogę go również znaleźć nigdzie na AliExpress.
Na Amazon jest mnóstwo, czyli USB c do żeńskiego aux za 8 funtów

Rozejrzałem się i mogę znaleźć adapter tylko za 40-50 €+, i to nawet nie jest typ USB-C. Nie jestem pewien, skąd go pozyskują, ponieważ nie mogę go znaleźć nigdzie na AliExpress.
Mogę ci również powiedzieć, gdzie go podłączyć i jak go zainstalowałeś pod konsolą środkową. Rozejrzałem się dzisiaj i nie mam pojęcia, jak go tam umieścić.

Na Amazon jest mnóstwo za około Na Amazon jest mnóstwo, czyli USB c do żeńskiego aux za 8 funtów
Nie sądzę, żeby to zadziałało. Ponieważ MBUX musi zostać oszukany, aby myślał, że odtwarza z USB. Nie wykrywa normalnego AUX.

Jeśli chodzi o umieszczenie interfejsu. Kiedy podniesiesz całą konsolę środkową, gdzieś w pobliżu przedniego schowka pod spodem będzie duża szczelina. Tam umieściłem swój.

Nie sądzę, żeby to zadziałało. Ponieważ MBUX musi zostać oszukany, aby myślał, że odtwarza z USB. Nie wykrywa normalnego AUX. Jeśli chodzi o miejsce umieszczenia interfejsu. Kiedy podniesiesz całą konsolę środkową, gdzieś w pobliżu przedniego schowka pod spodem będzie duża szczelina. Tam umieściłem swój.
Aha, jakie są korzyści z aux w porównaniu z Bluetooth? Czy poprawi to CarPlay lub oryginalny system mbux?

@Exorth Z ciekawości, kiedy odtwarzasz muzykę, czy może ona wyświetlać okładkę itp. na wyświetlaczu deski rozdzielczej Mercedesa tak jak zwykle? Czy też sztuczka z Aux na USB oznacza, że ​​samochód po prostu myśli, że odtwarza plik fikcyjny (a tym samym nic innego nie wyświetla na desce rozdzielczej)?

101 - 120 of 314 Posts