Mercedes A-Class Forum banner
21 - 40 of 71 Posts
Discussion starter · #26 ·
Naprawdę poczułem się trochę winny z powodu przejechania 55 mil, żeby pójść z psem na spacer, dopóki tam nie dotarłem. Było tak tłoczno jak w każdy weekend świąteczny.
Jeśli jest wystarczająco bezpiecznie, żeby wrócić na ruchliwą budowę po całym tym gównie, to jest wystarczająco bezpiecznie, żeby jeździć samemu samochodem.
Tak, było jak w święto.
Widziałem, jak jakiś facet podjechał samochodem z 6 rowerami na dachu i bagażnikiem pełnym po dach wszystkim na długi weekend 😄

Dostrzegłem swojego pierwszego a45s (pomijając mój własny lol). Rondo Black Cat (Bedford Way, A1) jadące na północ. Siedziałeś na światłach czekając na wjazd na rondo. Górski szary (metalik) bez aero. Byłem w mojej służbowej ciężarówce... ale mogłeś zauważyć, jak się gapię lol.

Zauważony na głównej drodze Harston wczoraj wieczorem około wpół do ósmej. Po raz pierwszy widziałem czarnego a45s, wygląda niesamowicie! Jechałem swoim metalicznym szarym a45s w przeciwnym kierunku.
Mój jest w Cambridge Autostore na PPF, będę przejeżdżał przez Harston pod koniec przyszłego tygodnia, jeśli chcesz zrobić zdjęcia!

Discussion starter · #37 ·
Wygląda niezwykle podobnie do twojego samochodu, Paul? Oczywiście bez ręcznika na tablicy rejestracyjnej.

Wygląda niezwykle podobnie do twojego samochodu, Paul? Oczywiście bez ręcznika na tablicy rejestracyjnej.

Przeniosę to wkrótce do wątku "wypatrzony", abyśmy mogli porównać to z tym, jak Steve wypatrzył twój samochód.
Zdecydowanie nie mój, chyba że ktoś zamienił tablicę rejestracyjną na prywatną AMG.

W każdym razie, nie sądzę, żeby ktoś szukał części zamiennych do swojego A45S, spoilera, kół, emblematów, czegokolwiek, co jest na zewnątrz i można łatwo usunąć 😉😁

21 - 40 of 71 Posts