Widziałem jeden wjeżdżający na parking Tesco w Bishops Stortford na początku tego roku. Ciemnoniebieski z aero. Ale byłem zbyt zszokowany, żeby zauważyć coś o jego rejestracji lub kierowcy.
Tak, to byłem ja 😁Wczoraj zobaczyłem pierwszy raz od roku. Weston-Super-Mare. Jechałem wzdłuż wybrzeża około 14:30. Aero żółty.
Więc to dwa spoty w jeden dzieńTak, to byłem ja 😁
Czy to był Twój A45S zaparkowany nad morzem?
czułem się trochę winny z powodu przejechania 55 mil, żeby iść z psem, dopóki tam nie dotarłem. Było tak tłoczno jak w każdy weekend świąteczny.Zobacz, co się stało z innymi plażowiczami Covid: Samochody z Leeds i Manchesteru mają zakaz wjazdu na plażę Formby
Tak, było jak w święto.Naprawdę poczułem się trochę winny z powodu przejechania 55 mil, żeby pójść z psem na spacer, dopóki tam nie dotarłem. Było tak tłoczno jak w każdy weekend świąteczny.
Jeśli jest wystarczająco bezpiecznie, żeby wrócić na ruchliwą budowę po całym tym gównie, to jest wystarczająco bezpiecznie, żeby jeździć samemu samochodem.
Mój jest w Cambridge Autostore na PPF, będę przejeżdżał przez Harston pod koniec przyszłego tygodnia, jeśli chcesz zrobić zdjęcia!Zauważony na głównej drodze Harston wczoraj wieczorem około wpół do ósmej. Po raz pierwszy widziałem czarnego a45s, wygląda niesamowicie! Jechałem swoim metalicznym szarym a45s w przeciwnym kierunku.
To byłaby uczta, kiedy będziesz przejeżdżał?Mój w Cambridge Autostore ma PPF, będę przejeżdżał przez Harston pod koniec przyszłego tygodnia, jeśli masz ochotę na sesję zdjęciową!
Nie jestem pewien, kiedy to będzie gotowe, opublikuję to, jak tylko się dowiemTo byłaby gratka, kiedy będziesz przejeżdżać?
Zdecydowanie nie mój, chyba że ktoś zamienił tablicę rejestracyjną na prywatną AMG.Wygląda niezwykle podobnie do twojego samochodu, Paul? Oczywiście bez ręcznika na tablicy rejestracyjnej.
Przeniosę to wkrótce do wątku "wypatrzony", abyśmy mogli porównać to z tym, jak Steve wypatrzył twój samochód.