Cześć wszystkim, jestem z Wielkiej Brytanii i mój nowy A220 AMG Line Premium Plus z 2019 roku ma ten sam problem. Ekrany zgasły po zakupach, wróciłem do samochodu, żeby pojechać do domu, a elektroniczna deska rozdzielcza się nie włączyła. Zadzwoniłem do RAC, który wykonał test diagnostyczny na samochodzie, a technik powiedział, że wyniki z jego laptopa mówią, że komputer nie był w stanie odczytać samochodu i to pierwszy raz, ponieważ zdarza się to tylko w przypadku samochodów, które nie nadają się do jazdy i samochodów z rozładowanym akumulatorem! Mój działał dobrze. Próbował zresetować akumulator, ale bez skutku.
W każdym razie zadzwoniłem do serwisu w celu umówienia się na diagnostykę, mam nadzieję, że uda im się rozwiązać problem, ale czytając wasze doświadczenia, nie wydaje się, żeby to było szybkie rozwiązanie.
Aktualizacja dzisiaj, postanowił się włączyć??? Jestem tak zdezorientowany, przez ostatnie dwa tygodnie nie działał, a dzisiaj postanowił działać?? Naprawdę dziwne. W każdym razie nadal zabieram go do serwisu, ponieważ czuję, że może się to powtórzyć.