Przepraszam za opóźnienie, byłem w szpitalu na operacji, więc byłem nieaktywny, ale mogę zaktualizować Cię o moich doświadczeniach.
Udało mi się rozwiązać kilka problemów i naprawić kilka rzeczy, ale...
Po wielu próbach i czasie spędzonym na rozwiązywaniu problemów, które miałem z tym, pozostał mi tylko wadliwy, zepsuty system, który nie spełnia tego, co jest reklamowane.
Nie można użyć przycisku dotykowego sterowania kierownicą do sterowania android boxem (reklamują, że wszystkie oryginalne elementy sterowania kierownicą są zachowane, więc ewidentnie wada).
Rozłącza się z połączeniem Bluetooth dla dźwięku do samochodu, gdy z niego korzystasz (musisz wtedy wrócić do MBUX i ponownie połączyć Bluetooth, a następnie wrócić do androida, aby ponownie usłyszeć muzykę), często dzieje się to losowo. Jeśli chcesz skorzystać z opcji połączenia USB aux, dźwięk jest okropny, ciągłe elektryczne brzęczenie w tle i między utworami. Zatem zmuszony do korzystania z Bluetooth dla jakości dźwięku.
Jeśli chcesz używać androida do odtwarzania muzyki i chcesz wrócić do MBUX w jakimkolwiek celu, zapomnij o słuchaniu muzyki, wyłącza się, dopóki nie wrócisz do ekranu androida, najbardziej zauważalne, gdy włączysz bieg wsteczny, muzyka po prostu całkowicie się wyłącza, dopóki nie wyjdziesz z biegu wstecznego. Zmieniłem ustawienia, aby muzyka nie wyciszała się podczas cofania, ale nadal robiła to samo.
Próbowałem naprawić i zaktualizować android box, który mi wysłali z nowszą aktualizacją, nic nie zmieniło problemów.
Moim zdaniem nie jest gotowy do wydania, nie mogę go polecić. Próbowałem i próbowałem, aby wszystko działało płynnie.
Zwracam to.